請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

創世紀討論區(UO - Ultima Online)

熱搜: 活動 交友 discuz
查看: 15155|回復: 101

FB is like this???

This is FB?

Is FB like this?

Attack my monster and then talk crap ??

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
你們只會搶別人打的 還能幹麻
搶怪 被罵 就來貼圖 這邊是口水區 來被人罵的嗎   廢物
回復 支持 反對

你在這邊 被一堆人罵  還敢來貼喔  真是白木 到頂ㄟ
說你廢物 好像 太客氣了  滾回去吧
回復 支持 反對

請問我好奇的是這個程式用途是?
沒使用過這支程式

本帖子中包含更多資源

x
回復 支持 反對

回復 4# chiangwei

那個 沒看過出現在遊戲的 因該都是外掛
他們只會用那種 而已

很多人說他們都開外掛  因該是吧
回復 支持 反對

This is FB?

Is FB like this?

我亦試過給他們的人搶怪,搶CAMP (UO 有這嗎)
在SHAME 打毒元素都打了1/3 血 ...要幫打? 也先說一下嘛
牛人城打Miasma ,一大堆怪屍+人在那裡,裝作沒看到跑來...欠人巨債嗎? 讓他們打吧

不過大部份都很禮貌,只有少數會這樣吧,畢竟大家都成年人了...
回復 支持 反對

回復 4# chiangwei

on 9

--STOP@@EX@@STOP in UOAM = CHEAT PROGRAM?

ARE YOU ON CRACK? If you dont know what is UOAM, then dont talk $hit la, on 9

The macro to tell people precast spells

Don't understand dont talk $hit la... on 9
回復 支持 反對

回復 2# nxr

ZzZzZZ

FB is like this?

本帖子中包含更多資源

x
回復 支持 反對

SM的 很愛搶怪阿 引來給你們打  剛好吧   廢物公會 在說 在貼  就  耖翻你
回復 支持 反對

回復 9# nxr

I only know that you on 9 come and hit my monster.

WHERE DID I HIT YOUR MONSTER BEFORE? I even healed other FB members.

WTF are you talking about?

Are you causing troubles here? Or do you hate SM because I kicked your Arse in Felucca before?

Anyways, dont play bullcrap in Trammel, it doesnt prove anything, you lure 1000 monsters, I also cant die by it.  If you feel you're so strong, go to Felucca and go 1 round with me?

Otherwise, shut up and don't mess with me.
回復 支持 反對

這個白痴的nxr ,昨天我才打第一支就來口水我,他馬的我有搶你怪打?之後我在打你一直來搶,又如何?費時理你~

看你回文就知道你是什麼類人,只會口水,沒什麼用的~

ps: 那段文字,他是設定了hotkeys,每次他cast spell就是這樣~時常都給他洗畫面 ,不是什麼外掛~如果我們真的用外掛,我想你們不用去打戰了-O-.
回復 支持 反對

回復 10# slayer888

你只會  貼別人怪  沒法自己打怪 還敢說屁話阿  討厭 是因為 你們都幹 賤不得人的事情
    藍PK  畜牲 幹的事情 那麼喜歡打  去打 外國人  還有 不會打中文 卻看的懂中文  你還真 狗腿喔
   沒人惹你  是你們 自己不要臉   專幹 見不的人的事情  你這個 走狗  
   那麼帶種  出來跟我談  不要在裡面裝的很行 很行就出來說 不要裝的 無辜 大家都知道  你們這幾個 畜   牲
      廢物  要怎麼玩  陪你啦  狗娘養的傢伙  學會打中文吧
回復 支持 反對

受一點小委屈就哭爹喊娘的,這些都是遊戲正常設定不是嗎,又不是第一天玩UO了
我被SM的搶過也沒這種反應,又不是在街上被人搶劫這麼誇張
要是你去玩其它遊戲不就要自殺了
回復 支持 反對

回復 13# lcc

貼圖是 他們  搶怪也是他們 他不來貼 誰會 回阿 他還炫耀 他來貼圖ㄟ
你也是 SM 的 廢物ㄇ
回去哭吧
回復 支持 反對

回復 12# nxr

NXR, I type English at home.  I type Chinese in office.

Anyways, WHERE THE HECK WE fight your monster first?

Everytime I only see "A Ming" and his dragon and you stupid crap come over and attack my monster.  

I mentioned, I even healed your FB members in that place.  Its you who kept on talking crap and saying we're "Rubbish Guild"

If we are "Rubbish Guild" and I am "Rubbish", HOWCOME YOU ARE SCARED TO FIGHT ME NOW?

ARE YOU SCARED?

Just answer, are you SCARED?
回復 支持 反對